Neem gerust contact op tel: 06 45 144 065 e-mail: anouk@vindjouwstudie.nl 

Image Alt

Over mij

Over Anouk

Studiekeuzeadviseur I Anouk van Schipstal

Al op jonge leeftijd was ik geboeid door het gedrag van mensen om me heen; waarom doen zij wat zij doen, wat motiveert hen en wat ligt daaraan ten grondslag? Vanuit deze belangstelling koos ik mijn studies en heb ik vervolgens met veel plezier gewerkt als onder andere selectieadviseur, loopbaancoach en beroepskeuze- en studiekeuzeadviseur.

Met deze ervaring op zak ben ik in 2019 gestart als zelfstandig studiekeuzecoach. Niets leuker dan jonge mensen helpen ontdekken waar zij echt warm voor lopen en waar hun kracht ligt. Zodat zij uiteindelijk vol vertrouwen hun keuze kunnen maken.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Ik help jou ontdekken

Als studiekeuzeadviseur in regio Amsterdam help ik jou te ontdekken waar je goed in bent en wat jij het allerleukst vindt om te doen. Ik geloof dat je meestal zelf al wel weet waar je hart naar uitgaat. Maar soms heb je dit nog niet concreet voor ogen, zijn er twijfels, of andere redenen waardoor het je niet lukt om een (studie)keuze te maken.

 

Middels een uitgebreid pakket aan methoden, oefeningen en studiekeuzetests, kan ik jou helpen de dingen die jou typeren en motiveren, naar boven te halen. Gedurende het studiekeuzetraject zetten we  samen zaken op een rijtje en vertalen we de resultaten naar een passende studie. Ik kijk er naar uit om hier samen mee aan de slag te gaan!

Neem gerust contact op

Heb je vragen, of wil je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met mij op.